milentinamarcus.com

Bine ai venit pe blogul meu!           

16 

Mai 2020

Explorează-ti opțiunile..intr-o lume virtuală                    

Traim vremuri care se pot schimba de la o saptamana la alta. Acum suntem liberi sa mergem oriunde ne dorim in lumea asta, in cateva zile putem fi “blocati” acasa si nu putem iesi decat in conditii speciale. 

Cat de mult se schimba lumea?! Intrebarea e cat de repede se schimba lumea?
Ai abilitatea de a te readapta asa de repede? Ai optiuni sa te reinventezi in noua lume care se formeaza?

Exploreaza toate optiunile pe care le ai, iar una dintre ele este Network Marketingul PROFESIONIT.
Pentru ca DA, am ales aceasta industrie pentru a o face PROFESIONIST. Ce inseamna asta? Cum ar trebui sa o faci, mai exact?
 
Nu e despre a convinge! Nu e despre a vinde niste produse. E despre a informa, a educa si pe altii despre produsele pe care le ai, despre oportunitatea pentru fiecare de a castiga un venit lucrand de acasa

Pe scurt: NU E DESPRE TINE SI CASTIGUL TAU IMEDIAT. E despre a da mai departe oamenilor sansa de a trai o viata libera, de a se bucura de un venit rezidual, de a reusi sa se pensioneze nu la 65-67 de ani (si atunci bolnavi si cu o farama de bani, numita pensie), ci chiar mai repede pentru a putea sa se bucure de viata.

Network Marketig-ul nu e perfect, e doar mai bun!

Ma bucur atat de mult ca, acum o luna, am reusit sa aflam asta exact de la cel mai mare trainer din aceasta industrie si a explicat atat de bine, in acest video, cum sa actionezi, cum sa iti formezi o imagine profesionista, ajutand oamenii sa aiba o viata mai buna pe sanatate.

Si, da, un lucru e sigur: A avea o oportunitate, o idee de a-ti crea o viata mai buna si a nu o spune celor din jur, lasandu-i, in continuare, cu grijile, cu nelinistile lor, asta mi se pare o adevarata “nebunie”. 

Cred ca toti avem abilitatea de a ne crea viata visurilor noastre. Tot ce e nevoie e acel PRIM PAS.
EXPLOREAZA-TI OPTIUNILE PE CARE LE AI!

Daca vrei sa vezi tot interviul cu Eric Worre, da subscribe si vei primi pe e-mail link-ul unde il poti viziona integral.

Cu drag,
     Milentina

Copyright © 2020 Milentina Marcus. All Rights Reserved.
Powered By ClickFunnels.com