milentinamarcus.com

Bine ai venit pe blogul meu!           

21 

Aprilie 2020

Lectia mea despre credinta                                                 

Cum spune un mentor de-al meu “ nu experienta te face mai desptept, ci experienta evaluata”.

La fiecare sfarsit de saptamana, am invatat sa ma uit la zilele care tocmai au trecut si sa imi iau lectiile pentru ca fiecare zi, fiecare experienta traita iti aduce o valoare fantastica atata timp cat intelegi de ce ti-a fost data sa o traiesti.

Si in fiecare saptamana, am ales sa impartasesc cu voi una dintre experientele mele si cu ce viata mea s-a imbogatit prin acea traire.

Tocmai ce ma gandeam la saptamana anterioara si am trecut prin atatea, chiar daca e nevoie sa stau acasa, totusi pentru mine lucrurile se intampla ca si inainte, fiind foarte obisnuita, de peste 4 ani sa lucrez full time in online. Si lectia pe care am ales sa o impartasesc este despre CREDINTA.

Marti, in cadrul unui eveniment online, ce ar fi trebuit sa se intample la Sidney, Australia (nu am ajuns niciodata pana la “capatul lumii”) am primit o recunoastere care a plecat de la o idee pe care am respins-o foarte multi ani: sa fiu remunerata intr-o luna cat altadata primeam salariul pe un an intreg.

Pentru prima data aceasta idee mi-a fost transmisa acum vreo 8-9 ani si am trecut rapid pe langa ea, nici nu incapea in mintea mea ca as putea un asemenea lucru. Apoi, a tot reaparut si mi-am schimbat gandireaCUM AR FI DACA…..” si asa a inceput toata nebunia.

Dar, nu despre asta as vrea sa imi iau lectia, nu despre cum e sa iti schimbi grandirea si sa ti se schimba toata viata, ci despre ce inseamna sa CREZI. Sa crezi ca POTI.

Tocmai a fost Pastele si saptamana aceasta m-am gandit foarte mult la CREDINTA. Si nu doar in Dumnezeu, ci si in tot ce a creat El. Si sa nu uitam ca suntem o creatie a Lui si ca ne-a daruit tot ce era necesar incat sa traim viata pentru care ne-a creat ca sa o traim. 

Ne-a inzestrat cu atat de multe daruri: talent, inteligenta, creativitate, pasiune. Si tot potentialul pe care il avem ca sa devenim este, de fapt, un dar ca prin ceea ce devenim sa daruim mai departe valoare.

Foarte multi aleg sa spuna ca da, cred in Dumnezeu, dar, de fapt, nu cred aproape deloc in potentialul pe care il au in ei. Nu cred in faptul ca pot mai mult. Nu cred in faptul ca merita mai mult. Nu cred in faptul ca au totul in ei ca sa reuseasca sa aiba succes.

Si ma intreb cum poti sa crezi in Dumnezeu daca nu crezi in creatia Lui, adica, in TINE?

Si ma mai intreb oare cate alte daruri mai sunt puse in mine de care inca nu sunt constienta si pe care ar trebui sa le descopar.

Cu drag,
      Milentina

Copyright © 2020 Milentina Marcus. All Rights Reserved.
Powered By ClickFunnels.com