milentinamarcus.com

Bine ai venit pe blogul meu!           

15 

Iunie 2020

4 pasi ca sa te asiguri ca duci la bun sfarsit ceea ce iti propui                   

Sa ai o idee e una, sa o pui in practica si sa o duci la bun sfarsit e alta.

Gata cu atat de multe proiecte incepute si abandonate pe parcurs!

De aceea, am vrut sa impartasec cu tine pasii pe care si eu i-am invatat de la unul dintre mentorii mei pentru a ma asigura ca duc pana la final orice imi propun. Daca te concentrezi pe exact ceea ce e corect si nu te pierzi cu alte distractii, sigur te vei bucura de mult mai multe lucruri facute.

Tocmai am creat o serie de video-uri in Youtube cu cele 4 lucruri importante de care sa tii cont daca vrei sa realizezi cat mai mult.

Si pe ce e nevoie sa te concentrezi? Care sunt cei 4 pasi magici care te duc de la idee la a obtine rezultatul dorit?

1.DECIDE si DEFINESTE - ne concentram pe foarte multe idei si proiecte. E foarte important sa decizi care are prioritate si care e atat de important pentru tine. Pe care il vei face primul. In al doilea rand, defineste cum vrei sa arate rezultatul.
 
Intregul video mai jos:
2. ORGANIZEAZA-TI VIATA in jurul a ceea ce e cu adevarat important pentru tine. Imprieteneste-te cu calendarul si asigura-te ca ceea ce e esential pentru tine isi gaseste locul in calendar.

Scapa de scuza “NU AM TIMP”. Daca este important, iti faci timp, daca nu, vei gasi o scuza.

Intregul video mai jos:
3. INVATA SA SPUI NU daca iti dai permisiunea sa nu le mai faci pe toate. Da, ai inteles bine. Poti sa spui NU la acele actiuni care nu te implinesc sau nu te duc mai aproape de ceea ce tu iti doresti.

Cand spui DA la mai putine, de fapt, obtii mai multe.

Intregul video mai jos:
Si un extra Real Talk pe tema Cum invat sa spun NU - pentru ca un NU spus la momentul potrivit poate schimba cursul istoriei
.
4. ACTIONEAZA - poate chiar cel mai important dintre cei 4 pasi si ai curajul sa pui in practica, sa actionezi si sa te mentii consistent pe drumul catre ceea ce tu iti propui.
Incepe inainte de a te simti pregatit.

Intregul video mai jos:
Acum ca stiii cei 4 pasi atat de importanti ca sa ajungi de la idee la ceea ce iti doresti, decide ce e important pentru tine, elimina ce nu e si fa ca actiunile tale sa conteze.

Lasa-mi un comentariu cu ideea, proiectul, obiectivul catre care te indrepti incepand acum, aplicand acesti 4 pasi.

Cu drag,
     Milentina

Copyright © 2020 Milentina Marcus. All Rights Reserved.