milentinamarcus.com

Bine ai venit pe blogul meu!           

13

Octombrie 2020

Ce scoala nu ne invata despre cum sa ne castigam banii

Stiti compozitorii, artistii sau scriitorii care, prin creatiile lor aduse omenirii, ajung sa fie platiti toata viata lor ori de cate ori melodia este ascultata sau cartea respectiva e citita?

Pun pariu ca nu te-ai gandit ca si tu, chiar daca nu ai talente artistice, poti crea un astfel de venit din drepturi de aur, venit pasiv.

Am terminat o Facultate de Stiinte economice si nimeni nu m-a invatat despre venitul pasiv. Destul de frustrant, hmmm,……

Mi-au trebuit peste 10 ani de Corporatie sa inteleg ca eram o angajata atat de buna, cream proceduri de lucru, care puse in practica generau profit….asta era forma mea de creatie. 

Am fost platita printr-un salariu pentru aceasta creatie. Dar, acele proceduri se mai folosesc si astazi si genereaza profit pentru Compania respectiva. Adica, “muzica” mea continua sa fie ascultata si credeti ca cineva ma mai plateste vreun procent din profitul care se genereaza acum pe baza creatie mele?

Scoala ne invata sa fim angajati perfecti. Formele actuale de a ne castiga un venit sunt:

- putem sa ne castigam un venit dintr-un salariu, dar stim ce inseamna sa ai program prelungit, sef, sa depinzi de toate schimbarile economice cand tu nici macar nu poti decide ce se intampla cu viitorul tau, sa ai de-a face cu situatiile gen somaj, etc;

- mai exista si categoria de liberi profesinisti, persoane care au o meserie pe care o practica in acest mod (hair stilisti, cosmeticiene, avocati, maseuri, etc). Doar ca si aici stim ce inseamna sa fii platit doar la prezenta si cand o situatie neplacuta apare in viata ta, gen boala, pe acele zile sa nu poti castiga nimic;

- proprietari de afaceri - si aici e fantastic ca deja nu mai au sef, doar ca daca nu creezi un sistem, ajungi sa lucrezi mai mult decat angajatii, sa te stresezi cu risc de stocuri, angajati, chirii, etc;

- si categoria investitorilor, care investesc in active ce le duc apoi bani pasiv.

Va spun sincer ca am fost putin frustrata cand am aflat aceste informatii pentru ca am inteles ca depindeam de un serviciu, de un sistem si ca nu eram deloc libera.

In momentul cand am citit prima data cartea "Tata bogat, tata sarac" de Robert Kiyosaki am inteles ca, da fapt, venitul pasiv inseamna LIBERTATE.

Cateva forme de venit pasiv care te pot ajuta sa fii platita toata viata ta dupa creatia de acum sau iti permite sa castigi bani si cand poate tu faci altceva sau chiar dormi:

- un curs/ o carte despre ceea ce tu faci cel mai bine - scrii acest curs o singura data si castigi ori de cate ori se cumpara - suntem intr-o era in care avem marele avantaj sa fim conectati online cu atat de multa lume si sa gasim foarte repede persoanele care ar avea nevoie sa afle si sa invete mai mult in ceea ce noi putem indruma.

- afiliere/ recomandare - daca ai o influenta in online si o comunitate de persoane care te urmaresc, sunt deja foarte multe companii, printre care si Amazon care iti permit afilierea si promovarea produselor lor in schimbul unui comision. Daca ai influenta reala (nu acei urmaritori care sunt doar pasivi), poti foarte usor sa vorbesti despre produsele pe care tu le folosesti si sa trimiti prin linkuri afiliate catre site-urile de unde le pot procura.

- o afacere in Network Marketing - si aici gasesti niste programe de dezvoltare si de pregatire excelente in vanzari, leadership, comunicare. Si daca esti convinsa de produse, esti indrumata, pas cu pas, cum sa iti construiesti o baza de clienti si o retea de colaboratori pentru care esti recompensata un anumit procent din vanzarile generate de intreaga ta organizatie.

Imi amintesc ca atunci cand am citit in cartea lui Kyiosaki despre Network Marketing ca forma de a genera venit pasiv, am fost putin sceptica pentru ca nu intelegeam ce inseamna cu adevarat sa construiesti o orgaizatie si cat de avantajati suntem ca avem internetul si ca aceasta se poate crea in online

Am fost deschisa sa inteleg sistemul si mi s-a parut genial ca e la indemana oricui, fara investitii prea mari, fara riscuri si cu un sistem care te ajuta si care e dovedit ca functioneaza.

Dupa 6 ani, am reusit sa extind aceasta retea din afacerea mea Forever in 20 de tari si sa pot castiga din tari in care nu am fost niciodata.

Mai multe despre sistemul de business creat in online, Successteam, si despre cum o afacere Forever se poate construi prin sistemul nostru poti sa urmaresti la acest link:Cu drag,
     Milentina

Copyright © 2020 Milentina Marcus. All Rights Reserved.