milentinamarcus.com

Bine ai venit pe blogul meu!           

16

Noiembrie 2020

3 lucruri pe care sa le faci cand ai un vis si cei dragi incearca sa te descurajeze

Cat de frumos e sa simti acea vibratie, acea energie a une dorinte arzatoare? Sa ai entuziasmul si sa simti ca parca, acum poti cuceri lumea?

Si cu atat de mult entuziasm le povesteti celor dragi despre visul tau si, parca, vreti sa traiti impreuna aceasta senzatie fantastica…SOC! Pe ei nu ii cuprinde entuziasmul. Ba mai mult, chiar incep sa te descurajeze….

Si lasi balta dorinta, visul….si speri ca o sa mai descoperi alt vis la care vei primi aprobarea color dragi si asa ti-l poti urma….PE BUNE????!!!!

Si daca ai avut macar un vis pana acum si l-ai abandonat din aceste motive, te-ai gandit la ceva timp dupa cum ar fi fost viata ta daca ai fi mers in directia lui? Cum te-ai fi simtit? Care ar fi fost nivelul tau de implinire? Sau mai mult, te-ai gandit cat ai pierdut in viata pentru ca ai abandonat acea dorinta sau vis?

La 18 ani, a fost pentru prima data cand am inteles ca e nevie sa imi protejez visul si sa merg in directie lui, oricat voi avea de infruntat vehementa celor dragi: era visul meu de LIBERTATE. Si asta m-a urmarit mereu. 
Tot pentru visul meu de libertate am ales sa fac tranzitia de la angajata in Corporatie catre afacerea mea Forever.

Daca ai un vis sau te gandesti ca vor mai aparea astfel de dorinte arzatoare in viata ta, iata ce ai nevoie sa faci ca sa te asiguri ca nu te mai opreste nimeni pana nu te bucuri de acel vis devenit realitate.

    1. Tine cont de mediul unde impartasesti visul tau - partenerul sau cei dragi nu doresc sa te descurajeze din rautate, ci      pentru ca ei nu inteleg si nu prind viziunea ta. Ei doresc sa te protejeze de un esec, o dezamagire, poate.

In familia mea, nu au existat antreprenori. Aca ca, ce intelegea mama cand eu ii spuneam ca vreau sa plec din jobul de  Corporatie, dupa 15 ani si sa ma fac antreprenor? in plus, sa lucrez de pe plaja, cu laptopul in brate, pe sezlong si sa privesc  oceanul…..Serios???!!! 

Ma asteptam ca ea sa isi imagineze asta cand nimeni din neamul nostru nu mai facuse asta si nici nu  prea auzise ea in cercul ei de cunoscuti.

Asa ca din dorinta de a ma proteja sa nu iau o decizie proasta, sa nu dau cu picioru’ la un job atat de bine platit pentru ceva ce  nici macar nu se mai auzise, era atat de vehement si incerca sa ma opreasca.

Norocul meu ca am inteles ca e nevoie sa imi protejez visul atata timp cat e fragil si mi-l poate distruge cu vehementa ei.
O perioada am evitat discutiile pe acest subiect.

Evita sa spui visul tau acelor persoane negativiste. Ele gasesc o problema si acolo unde e o solutie.

In plus, de cate ori mergi si ceri aprobarea sau confirmarea despre o afacere prietenilor sau celor dragi si niciunul dintre ei nu a avut o experienta antreprenoriala inainte?

Cere sfaturi doar celor care sunt acolo unde TU doresti sa ajungi. Doar ei te pot ajuta cum sa faci sa ajungi acolo. Toti ceilalti iti  vor spune despre cum nu merge.

Voi scrie un articol urmatoar doar despre cercul intern si oamenii cu care ne inconjuram si nu e ideea sa ii evitam pe cei dragi,  doar sa fim atenti la ce confirmari si aprobari avem nevoie din partea lor.

Si cum spune Grant Cardone: “ Atata timp cat te ai pe tine, e suficient ca sa faci maretie in viata ta.

   2. Scrie-ti visul si pentru ca noi gandim in imagine, concept un dream board (un panou cu pozele dorintelor tale). Asa vei putea sa vezi zilnic, sa te conectezi cu visul tau.

Si foloseste capabilitatea ta de a-ti imagina cum te simti cand deja ai ajuns acolo unde iti doresti. Cum arata viata ta acum, cand deja esti acolo?

Acest exercitiu de imaginatie te ajuta sa te conectezi mai mult cu visul tau si sa iti cresca incederea in reusita ta. Astfel, va fi mai greu ca cei dragi sa te descurajeze.

   3. Concepe un plan cum sa ajungi acolo - stabileste o data cand vrei sa sarbatoresti atingerea visului tau si care ar fi primul pas sau ruta pentru a ajunge acolo.

Daca e greu sa te gandesti la o ruta, un plan, cel mai bine te poate ajuta un mentor pentru ca el e persoana care e deja acolo unde tu doresti sa ajungi si iti poate spune, din experienta, cum a reusit sa ajunga acolo.

Exact asta sunt si eu pentru persoanele care au un vis si simt ca si-l pot realiza prin afacerea Forever. Ii mentorez pas cu pas cum pot ajunge acolo unde isi doresc.

Si daca vrei sa vezi daca este ceva si pentru tine in afacerea Forever si daca te poate ajuta si pe tine sa ajungi la visul tau, aici poti afla mai multe:

Daca simti ca DA, afacerea Forever e vehiculul catre visul tau, atunci lasa-mi un mesaj pe social media sau un mail la: milentina@milentinamarcus.com si stabilim impreuna o discutie.


Cu drag,
      Milentina

Copyright © 2020 Milentina Marcus. All Rights Reserved.
Powered By ClickFunnels.com