milentinamarcus.com

Bine ai venit pe blogul meu!           

04

Ianuarie 2021

5 PASI CA SA TE ASIGURI CA ITI CREEZI UN 2021 SENZATIONAL

   
Stiai ca 95% dintre oamenii care isi seteaza obiectivele pentru noul an nu ajung sa le duca pana la final? Pentru ca nu inteleg care e procesul prin care sa produca rezultatele – asa ca ei nu fac niciodata primii pasi. Urmatorii pasi sunt exact ce ai nevoie pentru a incepe asa cum trebuie si sa obtii claritate pentru a putea crea acel momentum care sa te duca sa sarbatoresti in Decembrie 2021 ca ti-ai atins toate obiectivele.

De fapt, prin acesti pasi vei obtine claritate despre unde ai fost, unde esti si unde doresti sa ajungi.

Si cum spune Tony Robbins: “Claritatea e putere”.

Voi trece prin pasii pe care si eu i-am parcurs pentru 2021 si la final, am un cadou pentru tine, o lista cu exact acele intrebari care sa te ghideze in a obtine claritatea despre obiectivele tale si cum sa faci sa le realizezi.

Daca ai timp sa iti planifici concediile, da o ora ca sa iti planifici ceea ce poate fi baza pentru tot restul vietii tale.
Ia-ti o ora, undeva unde nu poti fi deranjata, o agenda, un pix si sa incepem sa iti planifici ce e cel mai important: viata ta.

   Primul pas e: Sa iti clarifici – pentru a incepe e important sa ai claritate despre unde te afli.
Cele mai multe persoane nici macar nu constientizeaza ca e nevoie sa dea cateva minute ca sa isi afle locatia actuala. E exact ca si atunci cand setezi un GPS. Daca ii dai destinatia fara locatia actuala, cum iti poate calcula ruta pe care sa o parcurgi pentru a ajunge sigur acolo unde iti doresti?

   Al doilea pas e: Sa obtii certitudine – din moment ce stii unde te afli, pasul urmator e despre a crea certitudinea ca poti transforma absolut tot ceea ce iti propui in realitate.

Sunt convinsa ca, la un moment dat, a existat ceva care ti s-a parut aproape imposibil de realizat (gen, condusul masinii sau sa obtii o anumita pozitie in companie) si totusi, acum, ele sunt realitate. Cum ai facut sa le transformi de la imposibil in realitate? E un proces. Si pasii ca sa intelegi acest proces sunt inclusi in materialul cadou de la final.

   Al treilea pas e: Sa devii entuziasmata – acum ca stii unde te afli si ai inteles ca ai capacitatea sa transformi visuri aproape imposibile in realitate, e timpul sa decizi unde vrei sa ajungi. Scrie tot ce iti doresti. E sansa ta acum sa visezi fara limite, oricat de nebunesti par.

   Al patrulea pas e: Sa te focusezi
Din punctul meu de vedere, asta e partea cea mai dificila, mai ales in era in care traim. La fiecare pas, ai parte de distrageri. Ai deschis telefonul, televizorul si deja o gramada se bat sa iti atraga atentia. 

De multe ori, fara sa iti explicit, te defocusezi si ajungi sa te indepartezi de ceea ce tu iti doresti. Mentine-ti focusul pe obiective in 2021. 

Si la finalul articolului lista cadou contine cateva intrebari si instrumente simple care sa te ajute in a sta cu ochii pe ce iti doresti.

   Al cincelea pas e: Sa te angajezi in a-ti realiza obiectivele
Foarte multe persoane nu realizeaza ce isi propun pentru ca fie nici nu inteleg de ce isi doresc acel obiectiv, cum le va imbunatati viata si cum le va face sa se simta realizarea lui. 

In al doilea rand, realizarea oricarui vis in viata ta a venit cu o gramada de provocari. Garantat si acum vei avea parte de ele. A le constientiza si intelege inainte, te vor ajuta sa nu mai fi surprinsa cand te vei intalni cu ele. Ba mai mult, chiar te vei simti puternica si pregatita cand vor aparea.

Acum e momentul sa decizi CARE E PRIMUL PAS. Acel prim lucru pe care il vei face imediat in directia atigerii obiectivului tau pentru a te simti in miscare si cu un pas mai aproape de ceea ce tu iti doresti.

Am creat o lista cu acele intrebari specifice care sa te ghideze in a-ti da raspunsurile la fiecare pas. Urmeaza aceasta lista si vei simti ca ai o claritate fantastica asupra ceea ce iti doresti si mai ales, de ce iti doresti obiectivele din 2021.
     Da click AICI.

Abia astept ca in Decembrie 2021 sa sarbatorim impreuna toate realizarile tale!Cu drag,
     Milentina


Copyright © 2020 Milentina Marcus. All Rights Reserved.